Simen ble dobbelt kretsmester i helgen

...og pallplasser til både den ene og den andre

(Foto: Even Grinvoll, Tønsbergs blad)

I helgen ble KM i sprint og normaldistanse gjennomført i hendholdsvis Stokke og Andebu. Vår Herre hadde ordnet med godt med natursnø til disse rennene, selv om noen kanskje synes at han hadde vært i overkant gavmild til søndagens renn.

På Bjune er jeg litt usikker på om man folkeskikk. Det å dele ser ikke ut som Simen helt har fått med seg, han stakk av med KM-gull på både sprinten i Stokke på lørdagen og på normaldistansen i snøkavet i Andebu på søndagen. Gratulerer med strålende resultat i en klasse hvor konkurransen er knallhard. Det skal også nevnes at Simen gikk inn til en femteplass under Holmenkollen skifestival forrige helt. Imponerende.

Horn-gutta fant også veien til pallen i helgen. Oscar tok en strålende 2. plass i klassen gutter 12 år, og Vebjørn stakk av med samme valør på medaljen i 14-årsklassen. Casper fant NESTEN veien til pallen på lørdag. En knallsterk fjerdeplass - kun ett sekund unna KM-bronse.

I tillegg til disse, stilte Ivrig med ti andre racere til start. Jentetrioen, Thea, Lovise og Sophie endte alle på topp 10, Andreas går en bra sprint og ender på 11. plass. Emil har lært seg å dele med andre og er grei å dele 9. plassen sin med en annen skikar.

Vilde og Alvilde gikk både raskt og fort og sørget også for at noe på resultatlista rimet.

Klassen for 10 årige jenter har et utrolig jevnt nivå - ihvertfall når det gjelder høyde...

Gratulerer til alle!

Resultatene fra Andeburennet finner jeg ikke ennå, men jeg mener å ha hørt at det ble pallplasser til en og annen Ivrig-løper også her - i tillegg til Simens førsteplass.

Kommer tilbake til mer når resulatene foreligger.