Strålende prestasjoner av Ivrig-løpere i helgen!

Pallplass til både Simen og Oscar under Ungdommes holmenkollrenn, og Ivrigs stafettlag bet godt fra seg i NM

To store ski-arrangementer ble arrangert i helgen: Ski-NM for senior på Konnerud og Ungdommens holmenkollrenn, og IL Ivrig bet godt fra seg i begge konkurransene.

De største prestasjonene var det nok de yngste som stod for denne gangen!

I Holmenkollen stilte Oscar, Simen, Thea og Emil til start. Lørdag var det klassisk som stod på programmet. Over 200 deltakere stilte til start i 14-årsklassen og Simen kom i mål til 2. plass i det som nesten kan kalles Ungdoms-NM. Fantastik prestasjon! Søndag ble nesten resultatet nesten like imponerende - idag ble det 7. plass av 232 deltakere.

Nestemann på gratulasjonslista er en som så å si kopierte bragden til Simen: Oscar Joberg Horn fikk bronsemedaljen i 13-årsklassen på søndag, også her i en klasse som telte rundt 200! Lørdagens plassering var, som Simens, nesten like imponerende: 6. plass i klassiskrennet.

Thea fortsetter også gå gode renn. Søndagen var hennes beste dag, hvor hun gikk inn til et meget bra 43. plass i 14-årsklassen. Hun forbedrets seg med 15 plasser fra lørdagen hvor hun kom på 58. plass - også det en sterk plassering i konkurranse med nesten 180 jevnaldrende jenter!

Også Emil stilte til start på søndagen. Var tilsynelatende tungt i løypa, men beste svenske ble det!!!

Så over til Konnerud og SKI-NM
For første gang, stilte IL Ivrig lag i NM-stafetten. Kristoffer, Martinius og Andreas representerte den røde Ivrig-fargen og gjennomførte en meget god stafett i et meget sterkt startfelt!
Kristoffer startet som lag 87 og passerte 57(!) lag på sin etappe før han sendte ut Martinius. Martinius (2. års junior) og Andreas (1. års junior) gikk sine etapper veldig bra og gikk Ivrig inn til en solid 64. plass blant 137 lag.



Gratulerer til alle Ivrig-løpere! Imponerende innsats!




©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift