Velkommen til en trivelig idrettsdag på Bibo Idrettspark

Søndag 13.09.2020 - Resultatlistene ligger vedlagt

Vestfold har i skiskyttersammenheng ikke vært noen stor bidragsyter på utøver- og ledersiden sammenlignet med landets øvrige fylker. En aktiv foreldregruppe i IL Ivrig ønsket å gjøre noe med dette og fikk for noen år siden etablert skiskytteranlegg med 20 blinker på Bibo Idrettspark. Det har i de senere år vært stor anleggsvirksomhet på idrettsanlegget og den offisielle åpningen av Bibo Idrettspark med ny kunstgressbane, rulleskianlegg og anlegg for kunstsnøproduksjon ble foretatt 12. september 2015. Ivrig har nå et flott helårsanlegg for både sommer- og vinteridretter.


Skiskyttergruppa jobber aktivt med rekruttering og er nå den største skiskytterklubben i Vestfold med ca. 30 utøvere, fordelt med rekrutter til juniorløpere. Skiskytterne i IL Ivrig kommer fra hele Vestfold og de fleste deltar også på langrennstrening i sine respektive langrennsklubber. Flere av juniorløperne har valgt videregående utdanning ved NTG Geilo, Bø vidaregåande skule, Sandefjord VGS, Wang og deltar i Team TeVE (Telemark og Vestfold).
Skiskyttergruppene har en til to organiserte fellestreninger i uka på anlegget på Bibo. En stor takk rettes til Manuel Muller som stiller opp som trener for henholdsvis eldste- og mellomgruppa. Foreldre og foresatte stiller også velvillig opp som hjelpetrenere ved behov. En stor takk rettes også til Olav Hana som har vært med fra starten av etableringen av skiskyttergruppa.


Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle foreldre, foresatte og andre frivillige som bidrar på treninger, dugnader og våre samlinger og renn. Takk til foreldre som stiller i arrangementskomiteen. Dette gjør at vi som ledende skiskytterklubb i Vestfold kan være med på å utvikle skiskyttere i fremtiden med fine arrangement.
I tillegg til vårt skiskytterrenn i september vil IL Ivrig Skiskyting arrangere dobbelt-renn sammen med Ørn IF lørdag og søndag 13. og 14. mars 2021.
IL Ivrig skiskyttergruppe ønsker utøvere, ledere, støtteapparat og foreldre velkommen til Bibo Idrettspark med kappestrid i løyper og på standplass.

Startlister


Resultater


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift