Bibo Rulleskifestival

Resultatene klare

Resultater bakkesprint

Resultater Individuell start - normal

Arena: Bibo idrettspark/ReTorvet Skistadion, Tønsbergkommune

Dato:27. september2020

Rennkontor:Bibo idrettspark, Vålehallen

Garderobe/dusj:Bibo idrettspark, Vålehallen

Startlister bakkesprint

Startlister individuell start

Tidsskjema

Start bakkesprint11.00
Start individuell start ca 12.30

OBS: Alle må være oppmerksomme på sin egen starttid og innfinne seg til start i god tid!

Startlister er å finne her på siden, samt på oppslagstavler. Ved påmelding til konkurransen er man automatisk påmeldt til begge starter.

Premieutdeling skjer når løperne kommer i mål etter siste renn. Det er full premiering i alle klasser

Begge starter og alle klasser avvikles i fristil. Alle løpere benytter egne ski i begge konkurranser. Skiene skal være utstyrt med 2-er hjul.

Bakkesprint

Det er to forskjellige startsteder på bakkesprinten, den ene midtveis i bakken (900m) og den andre i bunn (1200m). Se tabell lenger ned for klasser og løypelengder.Det er viktig at løperne møter til start i god tid, start skjer fortløpende. ALLE LØPERE I ALLE KLASSER SKAL GÅ NED BAKKEN TIL START. AV SIKKERHETSMESSIGE GRUNNER ER DET IKKE TILLATT Å KJØRE PÅ RULLESKI NED BAKKEN. Det er gode muligheter for å varme opp nede ved start.

Distanserenn

Gjeldende retningslinjer fra NSF p.t. når det gjelder korona-situasjonen gjør at alle klasser må starte i individuell start. Distanserennet blir derfor avviklet med individuell start med løypelengder i henhold til tabell nedenfor



Hensynet til smittevern

Arrangementet vil følge råd og retningslinjer fra NIF og Skiforbundet og legge opp arrangementet etter til enhver tid gjeldende smittevernsregler. Det foreligger pr i dag en begrensning på 200 deltakere i idrettsarrangement. Erfaringsmessig er ikke dette noen utfordring å overholde ved rulleskirenn. Samtlige tilstedeværende på arrangementet vil bli registrert med tanke på eventuell smittesporing. Opplysningene vil slettes i henhold til myndighetenes krav.

Med det ønsker vi alle velkommen til Bibo Rulleskifestival!

IL Ivrig Langrenn

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift